Behandelingen

Naast onze Yogalessen, kun je bij ons ook terecht voor individuele coaching, massage en healing.

Contact
Voor vragen of het maken van een afspraak kun je mij mailen of bellen Appen: Info@mariaterbeek.nl / 06 22 83 60 63
Ook op mijn website kun je meer informatie vinden.

Coaching bij Stress / Burn-out door Maria ter Beek

Je vindt Yoga geweldig! En toch ervaar je nog steeds behoorlijk wat stress. Misschien heb je stress vanwege een druk bestaan of/ en de hoge eisen die je aan jezelf stelt. Maar soms ontstaat stress ook door lichamelijke klachten of chronisch pijn. 

Bij Flow Yoga geeft Maria coaching onder het motto: Doe minder, Leef meer! Ze neemt je mee in hoe je minder stress kunt ervaren en weer tot rust kan komen. Niet harder werken aan jezelf, maar juist vriendelijker zijn voor jezelf en weer ontdekken wat je nodig hebt om meer balans te ervaren in je leven, dat is waar Maria je in begeleidt. Kijk op www.mariaterbeek.nl voor de mogelijkheden.

Relax & Restore sessie
Speciaal bij Flow kun je naast de coaching ook een Relax & Restore sessie boeken. Deze behandeling van 60 min. is gericht op ontspanning en herstel van b.v. een heftige periode, blessures, ziekte of een burn-out. De behandeling bestaat uit een combinatie van Mindfulness, Aromatherapie & milde massage. Je kan Maria mailen of Appen voor een afspraak. De behandeling duurt 60 min. voor 60 euro.

Healing door Annelies Kok

Misschien ervaar je innerlijke onrust, heb je het gevoel vast te zitten of uit balans te zijn. Een healing kan verlichting brengen en helpen geblokkeerde energie weer te laten stromen.

Voorafgaand aan de sessie bespreken we wat jij op dit moment nodig hebt en zetten we een intentie neer voor de healing.

Mail of bel gerust voor meer informatie of het maken van een afspraak:
annelieskok@hotmail.com / 06 41 60 70 68

Praktisch:
Wanneer: Woensdagmiddag (op afspraak)
Tarief: 65 euro (60 minuten)

 

workshops

Contact
Lijkt het je wat? Bel, app of mail voor een afspraak met Maja Wielenga: 06-25522462 of majawielenga@kpnmail.nl
Ook op mijn website kun je meer informatie vinden.

Shiatsu door Maja Wielenga

Heb je last van vermoeidheid, stress of lichamelijke klachten?
Zit je niet zo lekker in je vel?
Met Shiatsu kom je weer in balans!

Shiatsu is een massagevorm uit Japan, waarbij met de handen druk wordt uitgeoefend op het lichaam. Hierbij wordt een evenwichtige doorstroming van energie (ki) bereikt, waardoor het zelfgenezingsproces op gang wordt gebracht.  Het is een sensitieve methode, waarbij aandacht en compassie voor de ander het uitgangspunt is.

Shiatsu versterkt het afweersysteem, werkt preventief, helpt pijn te verlichten en stress te voorkomen.  Ook als je geen specifieke klachten hebt, is het prettig om een shiatsu-behandeling te krijgen. Een behandeling brengt je in contact met elk deel van het lichaam, waardoor een diepe ontspanning en een gevoel van welbehagen ontstaat.

De behandeling vindt plaats op een dikke mat (futon) op de grond. Omdat er door de kleding heen gewerkt wordt,  en ook strekkingen moeten worden uitgevoerd, is het van belang dat je soepele, ruimvallende kleding draagt.

De eerste behandeling van anderhalf uur, inclusief intake-gesprek kost  €60,-, vervolgbehandelingen kosten € 50,-.

Maja biedt naast de klassieke Shiatsu drukpuntmassage nu ook Shiatsu ontspanningsmassages aan op vrijdagmiddag vanaf 16.00. Deze ontspanningsmassage werkt, net als Yin Yoga, op de meridianen om zo lichaam en geest in balans te brengen. De massage ontspant, versoepelt en zorgt voor een goede circulatie en het afvoeren van afvalstoffen. Deze massage duurt 35 minuten en kost €35,-