Kennismaken?

Neem contact met ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek over de mogelijkheden van workshops en yogalessen. Je kan ons ook een mail sturen.

Met onze achtergrond denken we graag mee over hoe we stressreductie in jouw bedrijf aandacht kunnen geven en creëren we een passend aanbod. 

Over Flow@work

We verzorgen workshops en yogalessen voor bedrijven, teams en afdelingen. Deze zijn geschikt voor grote en kleine groepen en kunnen op locatie of in de studio van Flow Yoga Leiderdorp verzorgd worden. Specialisatie van Flow@work is vitaliteit voor medewerkers door middel van Yoga en Mindfulness. We hebben ruim ervaring in het werken met bedrijven en deze ervaring willen we graag delen.

Het woord ‘Flow’ staat voor de ultieme vorm van motivatie, wanneer je in de ‘flow’ zit ben je helemaal opgegaan in een activiteit en kost het je weinig moeite om het te doen. Een staat van zijn waarin je graag wil zijn op je werk! De term Flow komt voort uit de positieve psychologie, een stroming die niet kijkt naar wat er mis is kan zijn met de mens, maar juist naar wat maakt dat een iemand geluk en plezier in het leven en werk ervaart! Wij bij Flow@work denken daar graag in mee voor jouw bedrijf.

Flow@Work is een samenwerking tussen:

Ciska de Kok: Yogadocente & psycholoog met specialisatie burn-out, eigenaresse Flow Yoga Leiderdorp

Ruud Stoker: Yogadocent en kennis van duurzame inzetbaarheid in het bedrijfsleven

Maria ter Beek: Yogadocente & Onderwijskundige/ Stress & burn-out coach met specialisatie Mindfulness

 

 

Onze opdrachtgevers