Marijke Ziegelaar

Yoga leek mij jaren geleden al geweldig. Nadat ik een aantal keer had ervaren hoe fijn yoga kan zijn, wist ik het zeker: yoga ís geweldig! Ik probeerde verschillende yogavormen bij diverse yogastudio’s en vond de yogavorm die mij het diepst raakt: yin yoga.

Bij yin yoga buig je niet van de ene pose naar de andere, maar zit je langere tijd in dezelfde houding. Hierdoor kon ik voelen wat de houding met mij deed. Ik merkte dat ik hierin kon groeien en dat ik steeds iets leniger werd. Maar ook dat ik rust vond in de houdingen zelf. Dat was voor mij thuiskomen in mijn eigen lijf en geest. Een geweldige ervaring die ik iedereen gun.

En daarom startte ik in september 2016, na twee jaar hatha-opleiding, met de docentenopleiding aan de Nieuwe Yoga School in Amsterdam. Een fantastische opleiding waar ik het vak heb geleerd. Nu ben ik klaar om les te geven. Ik vind het heerlijk dat ik mijn kennis mag gaan delen met de mensen om mij heen. Dat geeft mij net zo'n geweldig gevoel als het volgen van de lessen zelf.

Onze docenten hebben allemaal een erkende opleiding gevolgd van minimaal 200 uur.